Brändisuunnittelu

Onnistunut brändisuunnittelu luo pohjan vahvalle brändille. Olemme innovatiivinen bränditoimisto ja haluamme auttaa sinua luomaan brändin, joka ei ainoastaan erotu kilpailijoista, vaan myös kertoo tarinasi voimakkaasti ja vaikuttavasti.

Brändi ei ole vain yrityksesi logo tai näyttävät värit. Se on tarinasi, intohimosi ja se, mitä tarjoat asiakkaillesi. Brändin rakentamiseen kannattaa panostaa, koska vahva ja yhtenäinen brändi houkuttelee uusia asiakkaita, kasvattaa myyntiä ja luo asiakassuhteita.

Brändisuunnittelu on sijoitus pitkäaikaiseen menestykseen ja meidän tehtävämme on auttaa sinua saavuttamaan nämä tulokset.

Brändisuunnittelu

sisältää:

Brändistrategia

Rakennamme vahvan strategian, joka tuo esiin yrityksesi arvot ja ainutlaatuisuuden.

Yritysilmeen suunnittelu

Luomme visuaalisesti vaikuttavan brändin, joka jää mieleen ja herättää tunteita.

Nettisivujen uudistus

Toteutamme verkkosivuston, joka tekee vaikutuksen, ja autamme sinua kasvattamaan näkyvyyttäsi digitaalisissa kanavissa.

Brändikirja

Saat kaikki brändiisi liittyvät ohjeet ja linjaukset kätevästi yksissä kansissa

Digimarkkinointi

Taigasta saat ammattitaitoista hakukoneoptimointia, google- ja sosiaalisen median mainontaa juuri yrityksesi tarpeille sopivaksi. 

Hakukoneoptimoinnin avulla parannat uusasiakashankintaasi ja juuri oikeat potentiaaliset asiakkaasi löytävät sivullesi. Hakukoneoptimointi on prosessi, jolla optimoimme verkkosivustosi saadaksesi orgaanista tai palkatonta liikennettä hakukoneiden hakutulossivulta.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa tiettyjen muutosten tekemistä verkkosivustosi suunnitteluun ja sisältöön, jotka tekevät sivustostasi houkuttelevamman hakukoneelle. Yleisiä tehtäviä ovat laadukkaan sisällön luominen, sisällön optimointi tiettyjen avainsanojen ympärille ja käänteisten linkkien luominen.

Digimarkkinointi

voi sisältää:

Hakukoneoptimointi

Paranna nettisivujesi google näkyvyyttä hakukoneoptimoinnilla.

Google -mainonta

Google Ads -kampanjat, optimointi, analyysit ja ylläpito.

Some -kampanjat

Lisää kauppaa ja näkyvyyttä Facebookissa ja Instagramissa maksetulla mainonnalla.